Reviews

Heeft u prettige ervaring gehad bij ons, of wilt u zomaar een berichtje achterlaten? Wij waarderen dit en staan altijd voor u klaar!

 

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Chez Anahid
Average rating:  
 8 reviews
 by Wilma Simao
Bedankt

Ik ben ontzettend blij met mijn mooie wimpers. Dank je wel dames!

 by Miha Ela

Heel lieve vrouw...Zij is niet alleen een goede schoonheidsspecialiste maar ze kan ook een goede coach zijn...ik voelde me heerlijk in een zo warme sfeer.Nog een keer bedankt en tot volgende keer!

 by Nabila El
Topservice

Lieve Nahid, bedankt voor de topservice! Ondanks dat het je vrije dag was, kon ik toch terecht voor een nieuwe set prachtige wimperextensions. Ik ben super tevreden en het ziet er heel natuurlijk uit. Tot de volgende keer !

 by Duy Turgut
Fantastische service

Super schattige winkel, met een fantastische service.

 by Yteke Wentink
Super service!

Anahid is de beste! Super service en zij geeft je bijzonder veel persoonlijke aandacht en maakt hiermee het verschil!.Altijd weer een feestje om naar haar toe te mogen!ff

 by Andrea Smaal
Home away from home

Heerlijke salon waar je je door Nahid meteen thuis en welkom voelt! Er hangt een superfijne sfeer en ik kom er altijd graag!

 by Sheryl Lynn
Geweldige service

Kijk er naar uit om je morgen weer te zien gezellig, lieve Nahid. Nog heel erg bedankt voor de geweldige service weer vlak voor mijn vertrek naar Amerika, had ik al veel eerder willen zeggen! Ik heb veel bewondering voor je harde werk & passie. Liefs xxx

 by Connie Kees Bouter
Een aanrader voor iedere vrouw!

Ik kreeg vandaag op mijn werk weer een compliment over mijn wimpers. Ze zijn zo mooi zei een collegaatje, en ze zien eruit alsof ze van jou zijn. Tijdens mijn lunch heb ik even verteld hoe het zit en hoe goed jouw salon is. Een aanrader voor iedere vrouw!