Behandelingen 1

Gezichtsbehandelingen

Voor mannen (60 min)      €65,-

De mannenhuid vraagt een specifieke aanpak, een speciaal ontworpen behandeling om de mannenhuid te verzorgen.De professionele behandeling die opnieuw energie geeft en afvalstoffen verwijdert. De meest geavanceerde behandelingen tegen de effecten van de vermoeide huid. Een relaxende, zuiverende gelaatsbehandeling op basis van vitamine C met een relaxende Shi Zen massage.

Professionele anti-aging schoonheidsprogramma’s

Time-Expert Lift

Intens ritueel (90 min)           €75,-
Subliem ritueel (120 min)     €105,-

Uw gelaat in perfecte harmonie. Eén van de kenmerken van het ouder worden is het verlies van volume en verslapping van de huid. Timexpert Lift geeft opnieuw volume aan uw gelaat door 2 complementaire acties Lipofilling en Hydrofilling actie. Het gelaat krijgt een nieuwe uitstraling is zichtbaar steviger en wordt harmonieuzer. Een natuurlijke face lift voor gelaat als hals.


Timexpert Vitamine C+

Intens ritueel (60 min)        €65,-
Subliem ritueel (90 min)     €95,-

Levensenergie tegen veroudering. Vit. C+ is een natuurlijke antioxidant die de meest doffe en futloze huid weer doet stralen. Regenereert, hydrateert en brengt de huid in balans.


The Classics

Ligne Options (60 min)     €55,-

Een klassieke verzorging om het evenwicht te herstellen en schoonheid te bewaren. Naargelang uw huidtype hydraterend, opspannend of zuiverend.


Beauty In

Fusion (60 min)    €60,-

Een originele en exclusieve behandeling gecreëerd met unieke en specifieke oplossingen voor elk gelaat.


So Delicate

So Delicate (60 min)    €60,-

Een delicate, kalmerende verzorging voor de gevoelige tot zeer gevoelige en reactieve huid.


Purexpert

Purexpert (60 min)    €60,-

Een zuiverende behandeling voor een gezonde stralende huid. Geeft de huid een matglanzend, zuiver en egaal uiterlijk. Ideaal voor jonge mensen die een schone, zuivere huid willen.


Royal Jelly

Royal Jelly (60 min)   €65,-

Deze verzorging laat de huid terug ademen zodat alle sporen van stress verdwijnen. Een herstellende en zuurstofrijke verzorging voor de vale, doffe en rokershuid op basis van koninginnenbrij.


Flash Lift

Flash lift (45 min)    €50,-

Een coup d’ eclat verzorging voor een opspannend effect, ideaal voor een make-up of voor een snelle oppepper van de huid.


Naturae

Naturae 60 min.     €55,-

Een ecocert goedgekeurde natuurlijn die uw huid voorziet van nieuwe levenskracht. Voedt en beschermt uw huid tegen agressieve milieu invloeden. Volledig natuurlijke behandeling met biologische gekweekte planten en kruiden.


Kobido Methode

Kobido methode (60 min)    €85,-

Kobido, de Japanse gelaat- en nek massage. Kobido is een bevorderende en stimulerende, maar vooral ontspannende massage van het hoofd en nek gebied. Deze methode is 500 jaar geleden ontwikkeld in Japan en sindsdien overgedragen van leermeester op leerling. Kobido behandelt zowel oppervlakkige als diepe weefsels met hoogwaardige verfijning, zachte hand en manipulerende technieken. Verhoogt de bloedcirculatie en stelt de haarvaten in staat om voedende stoffen meer efficiënt door te voeren naar het huidoppervlak. Verbetert de lymfedoorstroming en transporteert bacteriën en afvalstoffen uit de huidcellen. Stimuleert het zenuwstelsel door zachte, subtiele en vloeiende bewegingen. Versterkt en harmonieert spieren en helpt preventief tegen huidverslapping en rimpelvorming. Herstelt, brengt de conditie van de huid in balans en remt het verouderingsproces. Ontspant nek en schouders en reduceert spanning op het hoofd. Kan helpen bij slaapproblemen.


Kirei Methode

Kirei methode (60 min)     €85,-


Timexpert Rides Eyes

Timexpert Rides Eyes (50 min)     €40,-

Een professionele verzorging voor de oogcontour, die expressielijnen en rimpels vermindert, de oogopslag opklaart en doeltreffend vocht en wallen aanpakt.


Strategist Refine

Strategist Refine (115 min)     €65,-

Een revolutionaire behandeling geïnspireerd op de dermatologische microdermabrasie. Te kiezen bij oneffen huid, rimpelvorming, open poriën en pigmentatie vlekken. Geeft een heldere en meer uniforme teint. Geeft een jeugdig en stralend uiterlijk.


Timexpert White

Timexpert White (115 min)      €65,-

Geavanceerde methode voor de behandeling van doffe huid met hyper-pigmentatie.


Excel Therapy O2

Producten gebaseerd op de intelligente werking van Cytokinen, die de behoefte van de huid detecteert en haar zelfregulerende en zelfbeschermende werking teruggeeft. Een ware zuurstofkuur voor uw gelaat. Vertraagt het verouderingsproces, anti stress behandeling.

Intens ritueel (90 min)         €70,-
Subliem ritueel (120 min)    €100,-


Hydracure

Een intensieve verzorging voor onmiddellijke en langdurige hydratatie.

Intens ritueel (60 min)       €65,-
Subliem ritueel (90 min)    €95,-


Timexpert Rides

De eerste behandeling ter wereld met een drievoudige werking, die de contracties van de huid neutraliseert, de uitdrukkingslijnen opvult en de rimpels weer glad maken. Botox effect!

Intens ritueel (90 min)        €70,-
Subliem ritueel (120 min)   €100,-